02 באפריל, 2012

מצע חדש

מצה-בריי, מצה-פיצה, מצה-קוטג'. מה עכשיו? אחרי שמיצינו כמעט את כל האפשרויות שאפשר לעשות עם מארז חמש-חבילות המצות שמיהרנו לקנות בסופר, קשה לנו לחשוב על מתכונים יצירתיים נוספים. מזל שנתקלנו בפוסט מדליק שמציע את הרעיון המגרה ביותר שאפשר להרכיב ממצה ושוקולד (לפחות מאז שהמציאו את המצה והשוקולד): אתר הלייפסטייל הנחשב Design Sponge, קיבל מדני פישר, בשלנית וסטייליסטית אוכל נהדרת מסן פרנסיסקו (וכמובן "משלנו") תמונות ומתכונים להכנת מצה עם שוקולד מריר ותפוזים סיניים מסוכרים, או עם קוקוס קלוי, שתרצו לנשנש ולהגיש לאורחים שלכם מעכשיו ועד שבועות (שזה בערך הזמן שייקח לנו לחסל את המארז ההוא). דני מספרת שאת האהבה לבישול שאבה מסבתה, אך התוספות האקזוטיות שבחרה לעצב על המצה נועדו לרענן את המתכונים הקלאסיים ולהציע לכם קינוח קל להכנה, לא מתוק מדי, מתאים מאוד לאחרי הארוחה, ושנחמד אפילו להביא ארוז כמתנה למארחת. הציצו בתמונות, עברו על המתכונים ובהצלחה בשלב החיתוך לפרוסות (לכו על הפּרפוֹרציה שכבר מסומנת לכם מראש).  

לשני מתכוני קינוח למצה עם שוקולד מריר ותוספות – עברו ל-DesignSponge.com (המתכונים באנגלית)


שלב החיתוך המכריע. נשנושי מצה ושוקלד מריר של דני פישר (צילום: Matt Armendariz)



מבערת חמץ אחרון. דני פישר, בשלנית וסטייליסטית אוכל (צילום: Karen Spector)



 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באופנה