מדיניות פרטיות

כללי

מרמלדה פועלת מתוך מחויבות להגן על פרטיות המשתמש. מדיניות פרטיות זו מסבירה את נהלי איסוף הנתונים והשימוש בהם באתר האינטרנט שהיא מנהלת ומפעילה (להלן: “האתר”). המשתמש מסכים לנוהלי איסוף המידע והשימוש בו המתוארים במדיניות פרטיות זו.


איסוף מידע

חלק מהשירותים באתר טעונים הרשמה. במסגרת ההרשמה ,יידרש המשתמש למסור מידע אישי כדוגמת שם פרטי ושם משפחה, מספר ת.ז., כתובת דואר אלקטרוני, מס’ טלפון, כתובת או כל מידע אחר.

האתר עשוי לאסוף מידע מסוים אודות ביקור המשתמש (לרבות באמצעות השימוש ב”Cookies”), כגון שם ספק שירותי האינטרנט וכתובת פרוטוקול האינטרנט (IP) שבאמצעותה ניגש המשתמש לאינטרנט; התאריך והשעה של הגישה לאתר; הדפים באתר אליהם ניגש המשתמש וכתובת האינטרנט של האתר שממנו הגיע ישירות לאתר. מידע זה נועד לעזור לשפר את האתר, לנתח מגמות, לנהל את האתר, לאמת פרטים ולצורכי אבטחת מידע.


שימוש במידע

השימוש במידע האישי ייעשה רק על פי מדיניות פרטיות זו או על פי הוראות כל דין, וזאת, בין היתר, על  מנת לאפשר למשתמשים להשתמש בכל שירותי האתר ולמנהלי האתר לזהות את המשתמשים.

מרמלדה עשויה להשתמש במידע אישי כדי לספק למשתמש, בין היתר, שירות לקוחות יעיל יותר, לשפר את האתר ומוצרים או שירותים נלווים, וכן להגביר את נוחות השימוש באתר.

מרמלדה רשאית לשלוח אל המשתמש בדואר אלקטרוני מידע בדבר שירותיה ומוצריה, וכן מידע שיווקי ופרסומי – הן מטעם עצמה והן מטעם מפרסמים אחרים. מידע כאמור ישלח אל המשתמש אם נתן הסכמה מפורשת לכך, ובכל עת יוכל המשתמש לבטל את הסכמתו ולחדול מקבלתו.

מרמלדה עשויה לחשוף מידע אישי לצורכי אחד מהבאים:

(א) ציות לדרישות החוק או היענות להליך משפטי כנגד מרמלדה או האתר;

(ב) שמירה והגנה על הזכויות או הקניין של מרמלדה;

(ג) יצירת קשר עם המשתמש (במקרה הצורך) או לצורך ניתוח ומסירת מידע סטטיסטי לצדדים שלישיים, לרבות מפרסמים.


מסירת מידע לצד שלישי

מרמלדה מתחייבת לא למסור לצד שלישי מידע אישי אלא על פי הוראות כל דין או לצורכי אחד מהבאים:

(א)  בעת שירכוש המשתמש מוצרים ושירותים משותפי-מסחר ותוכן של מרמלדה, ייתכן ויועבר לשותפים אלה המידע הדרוש להם לשם השלמת תהליך הרכישה, ניהול פעילות התוכן הרלבנטית ושמירת הקשר עם המשתמש.

(ב) אם יפר המשתמש את תנאי השימוש באתר או אם יבצע המשתמש באמצעות האתר, או בקשר כלשהו עם האתר, פעולות מנוגדות או הנחזות כמנוגדות לדין, או כל ניסיון לבצע פעולות כאלה.

(ג) במקרה של מחלוקת, טענה, תביעה, דרישה או הליכים משפטיים, אם יהיו, בין המשתמש לבין מרמלדה.

(ד) בכל מקרה שמרמלדה תסבור, כי מסירת המידע נחוצה על מנת למנוע נזק חמור לגוף המשתמש או לרכושו או לגופו או לרכושו של צד שלישי.

(ה) בכל מקרה של מיזוג מרמלדה או פעילותה עם צד שלישי, ארגון מחדש במסגרת תאגיד אחר וכיו”ב, תהיה זכאית מרמלדה להעביר לתאגיד החדש העתק מן המידע שנאגר אודות משתמשי האתר או כל מידע סטטיסטי שבידיה, ובלבד שתאגיד זה יקבל על עצמו כלפי משתמשי האתר את הוראות מדיניות פרטיות זו.


אבטחת המידע

מרמלדה פועלת מתוך מחויבות להגן על אבטחת המידע האישי ועושה כל שביכולתה כדי לעזור להגן על המידע האישי מפני גישה, שימוש או חשיפה ללא הרשאה. עם זאת, אין בפעולות אלה בטחון מוחלט ועל כן, מרמלדה  לא מתחייבת שהשירותים באתריה יהיו חסינים באופן מוחלט מפני גישה בלתי-מורשית למידע המאוחסן בהם.


זכות לעיין במידע

על-פי חוק הגנת הפרטיות, התשמ”א – 1981, כל אדם זכאי לעיין במידע שעליו המוחזק במאגר מידע. אדם שעיין במידע שעליו ומצא כי אינו נכון, שלם, ברור או מעודכן, רשאי לפנות לבעל מאגר המידע בבקשה לתקן את המידע או למוחקו.

בנוסף, אם המידע שבמאגרי החברה משמש לצורך פניה אישית אל המשתמש, זכאי המשתמש על-פי חוק הגנת הפרטיות, התשמ”א- 1981 לדרוש בכתב שהמידע המתייחס אליו יימחק ממאגר המידע.


שינויים

מרמלדה שומרת לעצמה את הזכות לעדכן מדיניות פרטיות זו מפעם לפעם. במקרה של שינויים מהותיים במדיניות פרטיות זו, נודיע על כך באמצעות הודעה בולטת בדף הבית של האתר או על-ידי שליחת הודעה ישירה למשתמש. המשך השימוש בשירות מהווה את הסכמת המשתמש למדיניות פרטיות זו ולעדכונים שלה.

מדיניות פרטיות

כללי

מרמלדה פועלת מתוך מחויבות להגן על פרטיות המשתמש. מדיניות פרטיות זו מסבירה את נהלי איסוף הנתונים והשימוש בהם באתר האינטרנט שהיא מנהלת ומפעילה (להלן: “האתר”). המשתמש מסכים לנוהלי איסוף המידע והשימוש בו המתוארים במדיניות פרטיות זו.

איסוף מידע

חלק מהשירותים באתר טעונים הרשמה. במסגרת ההרשמה ,יידרש המשתמש למסור מידע אישי כדוגמת שם פרטי ושם משפחה, מספר ת.ז., כתובת דואר אלקטרוני, מס’ טלפון, כתובת או כל מידע אחר.

האתר עשוי לאסוף מידע מסוים אודות ביקור המשתמש (לרבות באמצעות השימוש ב “Cookies” ), כגון שם ספק שירותי האינטרנט וכתובת פרוטוקול האינטרנט (IP) שבאמצעותה ניגש המשתמש לאינטרנט; התאריך והשעה של הגישה לאתר; הדפים באתר אליהם ניגש המשתמש וכתובת האינטרנט של האתר שממנו הגיע ישירות לאתר. מידע זה נועד לעזור לשפר את האתר, לנתח מגמות, לנהל את האתר, לאמת פרטים ולצורכי אבטחת מידע.

שימוש במידע

השימוש במידע האישי ייעשה רק על פי מדיניות פרטיות זו או על פי הוראות כל דין, וזאת, בין היתר, על מנת לאפשר למשתמשים להשתמש בכל שירותי האתר ולמנהלי האתר לזהות את המשתמשים.

מרמלדה עשויה להשתמש במידע אישי כדי לספק למשתמש, בין היתר, שירות לקוחות יעיל יותר, לשפר את האתר ומוצרים או שירותים נלווים, וכן להגביר את נוחות השימוש באתר.

מרמלדה רשאית לשלוח אל המשתמש בדואר אלקטרוני מידע בדבר שירותיה ומוצריה, וכן מידע שיווקי ופרסומי – הן מטעם עצמה והן מטעם מפרסמים אחרים. מידע כאמור ישלח אל המשתמש אם נתן הסכמה מפורשת לכך, ובכל עת יוכל המשתמש לבטל את הסכמתו ולחדול מקבלתו.

מרמלדה עשויה לחשוף מידע אישי לצורכי אחד מהבאים:

(א) ציות לדרישות החוק או היענות להליך משפטי כנגד מרמלדה או האתר;

(ב) שמירה והגנה על הזכויות או הקניין של מרמלדה;

(ג) יצירת קשר עם המשתמש (במקרה הצורך) או לצורך ניתוח ומסירת מידע סטטיסטי לצדדים שלישיים, לרבות מפרסמים.

מסירת מידע לצד שלישי

מרמלדה מתחייבת לא למסור לצד שלישי מידע אישי אלא על פי הוראות כל דין או לצורכי אחד מהבאים:

(א) בעת שירכוש המשתמש מוצרים ושירותים משותפי-מסחר ותוכן של מרמלדה, ייתכן ויועבר לשותפים אלה המידע הדרוש להם לשם השלמת תהליך הרכישה, ניהול פעילות התוכן הרלבנטית ושמירת הקשר עם המשתמש.

(ב) אם יפר המשתמש את תנאי השימוש באתר או אם יבצע המשתמש באמצעות האתר, או בקשר כלשהו עם האתר, פעולות מנוגדות או הנחזות כמנוגדות לדין, או כל ניסיון לבצע פעולות כאלה.

(ג) במקרה של מחלוקת, טענה, תביעה, דרישה או הליכים משפטיים, אם יהיו, בין המשתמש לבין מרמלדה.

(ד) בכל מקרה שמרמלדה תסבור, כי מסירת המידע נחוצה על מנת למנוע נזק חמור לגוף המשתמש או לרכושו או לגופו או לרכושו של צד שלישי.

(ה) בכל מקרה של מיזוג מרמלדה או פעילותה עם צד שלישי, ארגון מחדש במסגרת תאגיד אחר וכיו”ב, תהיה זכאית מרמלדה להעביר לתאגיד החדש העתק מן המידע שנאגר אודות משתמשי האתר או כל מידע סטטיסטי שבידיה, ובלבד שתאגיד זה יקבל על עצמו כלפי משתמשי האתר את הוראות מדיניות פרטיות זו.

אבטחת המידע

מרמלדה פועלת מתוך מחויבות להגן על אבטחת המידע האישי ועושה כל שביכולתה כדי לעזור להגן על המידע האישי מפני גישה, שימוש או חשיפה ללא הרשאה. עם זאת, אין בפעולות אלה בטחון מוחלט ועל כן, מרמלדה לא מתחייבת שהשירותים באתריה יהיו חסינים באופן מוחלט מפני גישה בלתי-מורשית למידע המאוחסן בהם.

זכות לעיין במידע

על-פי חוק הגנת הפרטיות, התשמ”א – 1981, כל אדם זכאי לעיין במידע שעליו המוחזק במאגר מידע. אדם שעיין במידע שעליו ומצא כי אינו נכון, שלם, ברור או מעודכן, רשאי לפנות לבעל מאגר המידע בבקשה לתקן את המידע או למוחקו.

בנוסף, אם המידע שבמאגרי החברה משמש לצורך פניה אישית אל המשתמש, זכאי המשתמש על-פי חוק הגנת הפרטיות, התשמ”א- 1981 לדרוש בכתב שהמידע המתייחס אליו יימחק ממאגר המידע.

שינויים

מרמלדה שומרת לעצמה את הזכות לעדכן מדיניות פרטיות זו מפעם לפעם. במקרה של שינויים מהותיים במדיניות פרטיות זו, נודיע על כך באמצעות הודעה בולטת בדף הבית של האתר או על-ידי שליחת הודעה ישירה למשתמש. המשך השימוש בשירות מהווה את הסכמת המשתמש למדיניות פרטיות זו ולעדכונים שלה.