19 במאי, 2014

קרואסון בפיתה

Baker's, מאפייה/קונדיטוריה חדשה שנפתחה במתחם שינקין, מפזרת ריחות של עונג עד גבעתיים

בתור האנשים הכי גרגרנים בשכונה שלא נגיד בעיר, שלא נגיד בארץ או בעולם או בחלל – אנחנו מאוהבים בפחמימות. וככאלה, אם יש משהו שיכול לסובב לנו את הראש ולשבש לנו את התכניות זה ריח של מאפייה (זה, ושוקובו). ובגלל זה הרשו לנו לשתף אתכם בריגוש החדש שלנו – Baker's, מאפייה חדשה ברחוב יצחק נפחא (ליד שינקין).

הכירו נא את הזוג שירי ואלכס לביד – האנשים שמאחורי בייקר'ס. אחרי שהכירו בעולם הקונדיטוריה המקומית, והרחיקו עד למאפייה המפורסמת בלונדון BAKER&SPICE החליטו לפתוח את הסניף הראשון של החלום שלהם ברמת גן, וממש לאחרונה – גם בתל אביב. המקום מתמחה בלחמים, מאפים ועוגות ואפשר לשבת בכיף (על דק שמשקיף לגינת שינקין) ולהזמין גם מנות הגשה כמו קרואסון מחיטה מלאה עם ביצה עלומה, פרנצ' טוסט מבריוש קלוי, סלט פנצנלה, כריך סלק וגבינת ברי עם ממרח פטריות כמהין ומנות ילדים כגון כריך מלחם קמח מלא עם ממרח שוקולד ובננות. אנחנו טעמנו מקל גבינה קריספי וטעים (20 ש"ח), פוקצ'ה ארטישוק מעולה (20 ש"ח) ופיננסייר פיסטוק ופירות יער שזאת בערך העוגה/עוגייה האהובה עלינו בעולם. בתפריט תמצאו טארטים, לחמים, מאפים (אה כן! אכלנו גם לונט וניל שזה מאפה עם קרם וניל מושלם), כריכים שנראים מושלם ועוד כל מיני עניינים שמפעילים את בלוטות הטעם שעות נוספות.

ובכן, אתם עוד כאן?

Baker's – יצחק נפחא 3, תל אביב; גולני 27, רמת חן, רמת גן
לאתר – www.bakerscafe.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באופנה