11 בפברואר, 2011

קולעים צמות

אם תבואו אלינו ביום שישי סביר להניח שכבר בחדר המדרגות תריחו ריח משכר של חלה. הוא בוקע מהדירה שלנו

בפינתנו "כיצד לשמח את החותנת במינימום מאמץ" נחלוק איתכם סרטון ששינה את חיינו: בפגישה מקרית בתחנת הרכבת של באר שבע צפון, החלפנו מתכונים עם אילנה, שגילתה לנו את הסוד שלה לחלה מתוקה קלה להכנה ומדהימה במיוחד: "תיכנסו לאינטרנט", אמרה, "תקליקו: חלה מתוקה, קרין גורן. אחר כך תראו את הסרטון עד הסוף, תתרכזו, ובסוף תעשו בדיוק מה שהיא אומרת. לא תאמינו". חזרנו לתל אביב מריירים מרוב התרגשות, בדרך עברנו בסופרמרקט והצטיידנו בקמח, מרגרינה בטעם חמאה ושקית "שמרית", והתנפלנו על המחשב כמו מורעבים.

צפינו בסרטון פעמיים. התרכזנו ככל יכולתנו. אחר כך הפשלנו שרוולים, גירשנו את התקף החרדה המתבקש (בכל זאת, שמרים) ועשינו בדיוק מה שקרין אומרת, כולל שיטת הקליעה החגיגית שלה ("מעבירים את 1 מעל 3 מעבירים את 2 מעל 3 מעבירים את 5 מעל 2 וחוזר חלילה"). זה הרבה פחות מסובך ממה שזה נשמע, והכי חשוב – מהתנור הביתי שלנו הגיחו שתי חלות שמנמנות, יפהפיות, נימוחות ומוזהבות, שאי אפשר היה להפסיק לנשנש לאורך כל הסופשבוע. צדקה גורן שהזהירה בתחילת הסרטון שלא נוכל יותר להסתפק בחלות הפושטיות מהסופרמרקט. ככה מתמכרים. שלא תגידו שלא אמרנו.


מתכון לחלה מתוקה של קרין גורן – סרטון ההדרכה מתוך "חיים טוב" (באורך 6:45 דקות)

[PSGallery=4qrufb4bng]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באופנה