15 באוגוסט, 2010

פאנץ' בננה

אתר מדליק שמצאנו מוכיח כי אפשר לקחת את אחד המאכלים שאנחנו הכי אוהבים (בכל צורת הגשה) ולהכין ממנו, וממנו בלבד – גלידה! יותר מזה?

 

האתר שנקרא "The Kitchen" מספר כי כל מה שצריך הוא להצטייד באשכול בננות (עם עדיפות לאלו עם כתמי "דבש" עליהן), פריזר טוב, בלנדר או מעבד מזון – וזהו! אתם במרחק לחיצת כפתור מהכנת קינוח שיהמם את כל חבריכם, כולל אלו שאינם אוכלים גלוטן, אלרגיים לחלב או סוכרתיים. כן, כן, מתברר שבננה קפואה הוא כל מה שצריך כדי ליצור גלידה עשירה, במרקם שמנתי ומהמם, ובאתר אף מעודדים לערוך ניסויים ולהוסיף עוד מרכיב או שניים כמו דבש או כפית חמאת בוטנים. אבל האמת? בשלב הזה כבר איבדנו אותם ושקענו עמוק בתוך הספליט שלנו. בלי כיבודים!

 

למתכון ולתמונות צעד אחרי צעד – לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באופנה