17 ביולי, 2012

מעדן תפוח

מנה אחת במסעדה ויקי כריסטינה, המבוססת על בצק תפוח אדמה, גרמה לנו לחלום על חופשה באי בודד

יש ימים שאם תשאלו אותנו מה היינו לוקחים לאי בודד, היינו אומרים – תפוח אדמה. כי עם כל התדמית הפיינשמקרית שלנו בסוף אנחנו הכי אוהבים את הירק המשביע והמנחם הזה. קצת מלח ואנחנו שלכם לנצח.

בקיצור, עם כל הלוק הפושטי, תפוח אדמה הוא המלך שלנו. זאת בדיוק גם הסיבה שמכל התפריט המחודש של הטאפאס בר 'ויקי כריסטינה' העיניים שלנו מיהרו להתמקד במנה חדשה על טהרתו של אהובינו. שם, בחצר הפנימית של המסעדה ובעודנו מתרגעים תחת עץ הפיקוס המשגע נגסנו בה בלי רחמים ורצינו עוד.
קוראים למנה קרוקט סאן סבסטיאן ומדובר במעדן נימוח שקשה לעמוד בפניו. הקרוקט המדובר משתייך למשפחת הקרוקטים העולמית ועשוי כמו כל אילן היוחסין שלו מבצק תפוח אדמה עדין ורך. עם הנגיסה תגלו בו שלב אחר שלב את הטעמים של גבינת הצ'דר, הבייקון הקריספי ומחית הכמהין שגם מעניקה לו את הארומה הסופית. כשכל זה בא במגע עם רוטב חמאת עגבניות שרי, בצל ירוק וקצת צ'ילי שאטה, אנחנו יודעים שהגיע הזמן לעלות לרפסודה הרעועה שלנו. אי יקר, אנחנו בדרך.

קרוקט סאן סבסטיאן – 31 ש"ח
ויקי כריסטינה, מתחם התחנה, מבנה 17, נוה צדק, תל אביב, טל: 03-7367272

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באופנה