21 ביולי, 2009

ללקק את האצבעות

ימי שלישי בבית היין והמעדנים בנימין הם אי של תענוגות ששווה לחתור אליו באמצע השבוע ולצאת מסופקים עד קצות האצבעות

אנחנו אוהבים איים. חוף מבטחים שאפשר לשחות אליו כשמתעייפים, איפשהו באמצע בין הסוף להתחלה. כי לפעמים הפסקה קטנה להסדרת הנשימה עשויה לחולל פלאים ולחדש את הכוחות. לאן אנחנו חותרים? לזה שאין כמו לצאת באמצע השבוע לבילוי קטן שמחזיר לכם את הטעם המתוק של השבת שעברה ובונה את המתח לקראת השבת הבאה.

בנימין, בית יין ומעדנים, הוא מקום עם קטע לא שיגרתי ששם את המעדנייה במרכז העניינים. כך אפשר לרייר בכיף על הנקניקים המשובחים, הדגים הכבושים והגבינות בוויטרינה ותוך לא הרבה זמן לפגוש אותם על הצלחת בליווי לחם וירקות קלויים. ובימי שלישי בערב (הנה האי שאליו חתרנו) קורה שם משהו כייפי במיוחד: ערב אצבעות. על הדלפק מוגשות 10 מנות לאכילה באצבעות על צלחת שניתנת למילוי חוזר. החל מטוסטונים עם חצילים וקשקבל, דרך כדורי ריזוטו ועד קבב טלה על שיפוד. וכל זה בנוסף לתפריט הרגיל במסעדה.

הנה לכם אי קלאסי לשאוף אליו אחרי ששלושה ימים אתם שקועים בעבודה ולפניכם עוד יומיים למאנייק. הכינו את האצבע, האגודל, הקמיצה והאמה. הזרת לא קריטית.

צלחת הניתנת למילוי חוזר בערב אצבעות – 45 ש"ח (כל יום שלישי בין 19:00-22:00)
לפרטים נוספים – בנימין – בית יין ומעדנים,
נחלת בנימין 30, תל אביב, טל': 03-5168410

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באופנה