24 בפברואר, 2016

כפית מהפרדס

טעמנו ב"וניליה" גלידות שמבוססת על פירות הדר וגילינו את המרענן הרשמי של החורף. אפשר כפית מהכל? תודה

אם אתם מביני עניין כמונו ויודעים שלגלידה אין סוף-עונה, הרשו לנו להיכנס לכם לקלקר ולשאול באינטימיות: מה הטעמים שאתם בוחרים מהוויטרינה או המקררים? למי שעדיין תקוע בצ'אנקי-מאנקי והאלפחורס האובר-מתוקים, הרשו לנו להציע כפית ממשהו חדש ומרענן באמת: תגידו רגע אחרינו בקול רם – יוּזוּ. אתם לא מאמינים כמה האתרוג הסיני הפחוס והחמוץ הזה, שנחת במיוחד לעונת החורף ב"וניליה" (מעצמה לכל מה שטוב וקר בעולם הזה), טעים מפתיע ומכניס ריגוש-קינקי להרגלי הקינוח של ערבי שישי (ליפתן שזיפים עם סוכר, אל תחכה ער).

טעמנו גם סורבה מנדרינה עדינה, סורבה אשכוליות ורודות עם קמפרי, גלידת שמנת ופאי לימון וגלידת ברגמוט איטלקי (זהו, התחלתם להמציא מילים?) שיוצרו בלעדית לרשת, כחלק משיתוף פעולה של איתי רוגוזינסקי (שף ומבעלי הבית) עם חקלאים שעושים ניסים בפרדסים.

מעבר לסורבטים העסיסיים, ביקשנו כפית גם מגלידת ריקוטה (מעולה!) ובה מרקחת הדרים מתפוזים, לימון, מנדרינה ומליסה (התבלין, לא הנעליים); ועוד דחסנו לקלקר גם שוקולד-חלב עם טאץ' קליפות תפוזים במרירות עדינה.

הפתיעו את הלשון שלכם אחרי הארוחה הבאה ולכו בעקבות שביל כפיות התפוזים.

סדרת פירות הדר בווניליה – החל מ-12 ש"ח (למנת ילדים) ועד 88 ש"ח (לקילו)
להשיג בסניפי הרשת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באופנה