14 בינואר, 2010

הרי את מקושטת לי

עוגות סוכר מעוצבות של תמר רגב הן כל כך יפות, מוקפדות וטעימות - שהן ממש עושות חשק להתחתן (שוב)

השבוע ישבנו מול המחשב, כרגיל, כשפתאום – בלי שום הכנה מוקדמת – נפלה לנו הלסת. לא, זו לא היתה סתימה זמנית, וגם לא כתר. הלסת כולה נשמטה ונפלה לנו. מרוב התפעלות. זה קרה כשנתקלנו בגלריית התמונות של תמר רגב, מורה לאמנות במקצועה, שעוסקת באפייה ובעיצוב של עוגות לאירועים. בימים שבהם כל נשות ההיי טק שסביבנו עושות הסבה מקצועית והופכות בן לילה לשוקולטייריות או לבעלות ביסטרו צרפתי, לא קל להפתיע אותנו. אבל הנה, עובדה: העוגות של תמר כל כך יפות, כל כך צבעוניות, כל כך מוקפדות וכל כך מקסימות – עד שמיד התחשק לנו להתחתן שוב.

באתר שלה, "תמר על ההר" שמו, מסבירה תמר שהעוגות שלה עשויות מחמרי גלם משובחים וגם מצופות וממולאות בקרם שמתאים להן ומעשיר אותן. היא מעצבת את הציפוי לפי דרישת הלקוח, ואם תעיפו מבט בעוגות מיוחדות שעיצבה, כמו העוגה "ארזת לבד?" (למחלקת הביטחון של אל על) או "יוצאים לשליחות" (למשפחה שיצאה לחו"ל) תבינו כמה דמיון, מקוריות ואהבה מושקעים בכל יצירה אכילה שיוצאת תחת ידיה. את העוגות כדאי להזמין כשבוע מראש, ואם הן גדולות ומורכבות במיוחד אפילו שבועיים מראש. אבל גם אם החלטתם הבוקר, ברגע של ספונטניות, להינשא בשבוע הבא – עשו לעצמכם טובה ואל תוותרו על עוגה מדהימה. הרי בעוד עשרים שנה מהיום איש לא יזכור את האולם שבחרתם, אבל את החותנת שמיהרה לנגוס בראשה המסוכר של כלתה היפהפייה – תהיו בטוחים שאף אחד לא ישכח. 

עוגות מעוצבות – החל מ-250 ש"ח לעוגה מצוירת והחל מ-300 ש"ח לעוגה מפוסלת (קוטר 24 ס"מ)
לפרטים נוספים – תמר רגב,
טל': 054-4328170, www.tamaralhahar.co.il,
לגלריית העוגות ב"פליקר" – http://www.flickr.com/photos/tamaralhahar/sets

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באופנה