06 בספטמבר, 2011

הגביע הוא שלנו

גלידריית "כפיתולינה" מציעה טעמים כמו תפוח-לימונענע או קוקוס-למון גראס, וכל מה שהפריזר שלנו חייב לעצמו לתקופה הקרובה

לוויכוח על הגלידה הטובה ביותר בעיר נכנס לאחרונה שחקן חדש שטורף את כל הקלפים ומאיים לגרוף לא מעט גביעים (עתירי קלוריות). לסניף הראשון של הגלידריה "כפיתולינה" (שם גאוני), שנמצא בקרית גת, נולדה לאחרונה אחות מוכשרת במיוחד, בלב שוק הפשפשים. ב"כפיתולינה" היפואית, ששייכת ליאיר שרון ולזוגתו אור ישראלי, טעמנו סורבה אגסים בפורט שגרם לנו להרהר מחדש בהרגלי התזונה שלנו (מי אמר דיאטת גלידה ולא קיבל?). מלבד טעמים מרגשים במיוחד (קוקוס למון גראס, טופי שקדים ושוקולד, פאי לימון עם קראמבל מלוח וזה רק על קצה כפית) מצוידת "כפיתולינה" בקריאייטיב מקסים על הקירות, שמגלה טפח מעולמם הקסום של הכפיתולינים, ובשני גימיקים מנצחים: כפיות פלסטיק גאוניות (יותר בכיוון של טורייה מיניאטורית) וציפוי שוקולד אלוהי שמבוסס, כך נראה, על המתכון של הקרמבו הקלאסי.

יש לנו תחושה שבעתיד הקרוב נגלה עניין רב מאד בחפצי פשפשים למיניהם, כולל סיפולוקסים חלודים ותמונות ממוסגרות של הילד הבוכה, ולו כדי להתקרב באופן אקראי לרדיוס הגלידריה המשובחת הזאת ולגרוף עוד כמה טוריות, או כפיות, מסורבה האגסים האגדי שלה. במחשבה שנייה, אולי כדאי שנתחיל להפשיר שניצלים מהפריזר, ונפנה מקום לסליק שיאפשר לנו להתענג על טעמי הכפיתולינה גם בשעות פחות מקובלות. מה פתאום בשבילנו? למקרה שיבואו אורחים.

גלידה קטנה – 14 ש"ח, בינונית – 19 ש"ח, גדולה – 24 ש"ח
"כפיתולינה" – עולי ציון 9 (פינת יהודה מרגוזה 4), שוק הפשפשים, תל אביב, טל': 03-6036275

 

זה לא נורא שליקקנו את המסך קצת? "כפיתולינה" (צילום: אופק קפויה)

 

 

 

מי מקפיץ אותנו לכיכר השעון רגע? "כפיתולינה" (צילום: אופק קפויה)

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באופנה