29 בדצמבר, 2011

דובוני מה'כפת לי

למקרה שהוזמנתם למסיבת סילבסטר פרטית בבית (הכי היי-סוסייטי) ואתם עדיין מתלבטים מה להביא אתכם – הנה מתכון בטוח לסחיטת מחמאות: האתר Gizmodo שמע על להיט סוכריות-גומי עם וודקה שמסתמנות כטרנד המסיבות הבא (חגיגת – אאוט, דובונים – אין), והחליט לנסות בעצמו. שלושה ימים של "שימור" הדובונים במיכל עם וודקה ולאחר מכן – תפחו הסוכריות לפי 2 מגודלן, שמרו על ליבה קשיחה ומתוקה והרגישו כמו שוטים קטנים ללעיסה. כעבור עוד יומיים של קירור, הטקסטורה השתנתה וכבר החליקה בגרון, הטעם הודגש והרגיש במקום גומי בטעם וודקה – כמו וודקה בטעם גומי. יאללה להקפיץ! אגב, כיוון שאת האלכוהול תלעסו ותחזיקו יותר זמן בפה – יש מצב שצריך להכין נהג תורן בצד. בהמשך מציעים לכם ב"גיזמודו" לנסות את אותו טריק עם משקאות אחרים או לפזר את הסוכריות מעל גלידת אלכוהול. גומי-אקטימל, מישהו?

למתכון סוכריות-גומי עם וודקה – לחצו כאן (או כאן למתכון גלידת אלכוהול)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באופנה