אפשר לאפות בשקט. מתוך הבלוג "בלי מיקסר" של יעל גרטי

כאן אופים בכיף

03.11.14 הוסיפו תגובה הבלוג החדש של יעל גרטי מוריד את הלחץ והסרבול שבבישול עם מיקסר, ומאפשר לכם לאפות עוגות מעולות ומרשימות בעשר אצבעות ומטרף ידני. האמת? מטריף
רעב באלטיטיוד גבוה. "מוזה בהר", מושב שורש

פסגת הגרגרנות

23.10.14 הוסיפו תגובה מסעדת "מוזה בהר" במושב שורש היא שילוב מנצח בין אוכל טעים, מרחב להתרוצצויות ונוף שאתם נופלים. להזמין לכם במרפסת?
הסנדביץ' הטוב בעולם. COOKEEZ

קסטה לדור החדש

29.9.14 2 תגובות גלידרייה בקונספט חדש ומרענן מבקשת מכם לבחור שתי עוגיות טריות וביניהן למקם כדור גלידה ואז להתמודד עם כל הטוב הזה. הדבר הכי גאוני שנתקלנו בו מאז כפתור הסנוז
מיישרים ומיישרים. מאפיית movieing

ארץ זבת חלה ודבש

21.9.14 הוסיפו תגובה עוגות הדבש המעולות של מאפיית MOVIEING הפכו את הפרוסה המסורתית הדביקה לקינוח לגטימי, טעים ודיסנט. תיישרו לנו אחת, בחייכם
אפשר בוופל? וניליה פוגשת את שוק האיכרים בנמל (צילומים: בועז לביא, שרית גופן)

גנן גידל סורבה בגן

02.9.14 הוסיפו תגובה מה קורה כשגלידריה חוברת לתוצרת חקלאית ולפירות הכי מיוחדים בעונה? אנחנו מקדימים אתכם בתור ומבקשים טעימה מכל באקט. זה מה שקורה
בית מחוץ לבית. קפה בוקה

עושים שכונה

27.8.14 6 תגובות מצאנו את הסנטרל פרק שלנו: קפה בוקה השכונתי, הנעים והמאוד פרנדלי ביהודה מכבי מסתמן כגומחה המועדפת עלינו לעונה. גונת'ר, תדליק קומקום
אום-נום-נום. מתוך הבלוג INDIE

בשל כפי יכולתך

25.8.14 הוסיפו תגובה 3 בלוגי אוכל מגרים הצטרפו למדף ספרי הבישול שלנו. רק בזהירות עם הרוטב ליד האייפד
אפשר אקסטרא קוקוס? "המלביה"

אדום אדום

06.8.14 תגובה אחת הכירו את ההנג אאוט המושלם עד סוף הקיץ לפחות – "המלביה", טברנה חמודה שהצליחה להפוך את המלבי למרענן הרשמי החדש. שוחים במי ורדים
שוקולטרי טרי. ככה נולד השוקולד הכי יאמי שטעמנו

רעיון בונבוניירה

03.8.14 הוסיפו תגובה ערכה תמימה להכנת שוקולד ביתי מקקאו טבעי התגלתה כחומר הגלם שממנו נולדות אגדות. גודייבה, תתחילו לשקשק
לא מחכים לבריתה. קופסת הממתקים של מעשיה (צילומים: אנטולי מיכאלו)

מעשיה שהיתה כך היתה

28.7.14 3 תגובות במקום לחכות לבריתה – למה שלא תזמינו את הקינוחים השווים של קייטרינג "מעשייה" עד אליכם הביתה? נשנשו כאילו הרגע התחתנתם
בא לשכונה בגט חדש. מעדניית גרציאני

דליש

23.7.14 הוסיפו תגובה מעדנייה חדשה שנפתחה ממש לידנו הביאה לכאן בריזה נעימה של עיצוב טוב, לחמים בעבודת יד, וסנדביצ'ים מחומרי הגלם הכי משובחים שאפשר. טוב שבאתם
כתום זה הכתום החדש. אצל מירי במטבח

חזרה גנרלית

23.7.14 הוסיפו תגובה מירי חנוך ממליצה לעשות את הדבר היחיד שנשאר בעיתות עצב וחירום: לחזור שוב ושוב ושוב על אותה פעולה מדיטטיבית מרגיעה. זה ולגדל עגבניות בסיר
או, סופסוף נעים לנו. גלידריית "מינוס 196" (צילומים: מורן יעקב)

קר, מתקרר, קפוא

15.7.14 תגובה אחת גלידריה חדשה מקפיאה מולכם על המקום את הטעם שהכי מתחשק לכם ללקק כרגע. סורבה תפוצ'יפס מישהו?
איזה צום רמדאן? צלעות כבש טעימות אש, אל ג'מילה (צילום: בן יוסטר)

טעים אתכם, תישארו

10.7.14 הוסיפו תגובה ברחנו מהטרפת שבחוץ ונסענו להסתתר עמוק במטבח היפואי העשיר של אל ג'מילה. גם אזעקה לא תזיז אותנו מפה, תזמינו מנוף
לא זזה מכאן. ריג'לה מהגג של מירי

נערת גבעות

09.7.14 2 תגובות מירי חנוך מצדיעה לריג'לה הג'דאית על הנחישות, התעוזה ואופי שלא יזיז אותה במילימטר מהאדמה. עקשנות מהשורשים