שלוק מזה, ביס מזה. קוקוס צעיר, וקרטיבי יין של VINOLETAS (צילום תחתון: שרית דוידסון)

מה זה מתוק, קר ובול לעונה?

12.8.15 תגובה אחת 2 קינוחי קיץ טבעיים ומקוריים עשו את העבודה ושלחו אותנו ברגע היישר לקופיפי. סורי גלידונית, אנחנו צריכים לדבר
זרעי קיץ נישאים בבטן. SEEDS (צילומים: שרית גופן)

הזורעים ברינה

05.8.15 תגובה אחת קונדיטוריית SEEDS מציעה מאפים, עוגיות ושלל תופינים טבעוניים ומעולים, בלי גרם של רגשות אשם. כך זורעים מצפוּן
תראו מה בישלנו לכם. גספצ'יו אנדלוסי מהסרטים

יום שני ללא מוסר

03.8.15 הוסיפו תגובה 3 מנות קיץ קלילות ממתכונים שונים ששלפנו ואילתרנו הפכו להיות הספיישל הקבוע שלנו לערבים החמים. להגיש עם קורטוב מזגן מעל ובתאבון
ריפיל על הכל, תנקיו. בראנץ' ב-אדורה (צילום: אפיק גבאי)

בראנץ' של אלופים

19.7.15 הוסיפו תגובה ארוחות הבראנץ' של אדורה מורכבות ממנות מפתיעות ויצירתיות שלא מפסיקות להגיע לשולחן ולהתחדש עד שתגידו די. מאיתנו לא תשמעו פיפס
מי ינצח את הבופה? ארוחת בראנץ' ענקית ב-"האחים" (צילום: טל סיוון ציפורין)

חגוג כפי יכולתך

30.6.15 2 תגובות הבראנצ'ים בסופי השבוע של מסעדת "האחים" הם מהטעימים, המגוונים והמשתלמים שיצא לנו לפגוש. אח, איזה בוקר
השיבה להודו. Pakoras, להשיג ב-OUM

לאכול, להתפלל, לאכול

22.6.15 4 תגובות מצאנו אוצר בתוך מכולת תבלינים הודיים קטנה בדרום תל אביב. קוראים לזה פאקורה ואנחנו רוצים לצלול לתוך סיר כזה מעכשיו ועד הגלגול הבא. דאלי למה זה כל כך טעים?
כאן אפשר לעמוד ולהריח שוקולד. ניסים בחנות הממתקים שלו

אדון שוקו

17.6.15 תגובה אחת חנות הממתקים והקפה של ניסים סבר בתל אביב, היא כמו ביקור מרוכז בכל בירת שוקולד אפשרית בחו"ל
סירטאקי על הבר. "אוזריה"

היווניה הגדולה שמחה

31.5.15 הוסיפו תגובה אוזריה, מסעדה יוונית באזור שוק לוינסקי בתל אביב, עשתה לנו שמח בלב וטעים בבטן, הודות למנות קטנות ומדויקות. פתחנו את העונה ביוון
סיימון אמר לקחת סנדביץ' טונה עם לאטה. קפה סיימון

אחד בעשר

26.5.15 תגובה אחת הרשו לנו להציג בפניכם את הילד החדש בשכונה - סיימון
על הדבש ועל העוקץ. עוגת גבינה מ-"ביסקוטי" (צילום: בועז לביא); וצנצנת "דבש השדה"

חלב ודבש

20.5.15 הוסיפו תגובה מתוך כל הגביניות והתופינים שהתקבלו על שולחן המערכת לקראת החג, שלפנו עוגת גבינה אחת וצנצנת דבש אחת. איטס שבועות, שמיינעס
חוכמת הבייגל'ה. סנטה קתרינה

השף, הבייגל'ה ורוח הקודש

14.5.15 תגובה אחת מסעדת "סנטה קתרינה" שמול בית הכנסת הגדול בתל אביב, התגלתה כמוקד עליה לרגל בזכות מנות מדויקות, טעמים מפתיעים ובייגל'ה לוהט שיוצא מושלם מהטאבון. תאמינו לנו
תפוח אדמה לוהט. המתכון שלנו לל"ג בעומר

מר תפוח אדמה

06.5.15 2 תגובות אחרי שנמאס לנו להתלונן על ל"ג בעומר החלטנו להיות מעשיים - קבלו את המתכון המנצח שלנו למנת קרטושקעס ביתית ומושחתת במיוחד. אז איך אתם אוהבים את התפוד שלכם?
פיסה מגן עדן. עוגת התפוחים של ליגורי דליקטסיז

התפוח הגדול

30.4.15 תגובה אחת עוגת התפוחים האלוהית של מעדניית "ליגורי", תטיס אתכם בביס אחד ישירות לטירה מכושפת בפראג ולטעמים אירופאיים אסליים. או, זה שטרודל. דוט קום
אפשר להתעכב קצת בדוכן של השווארמה? מתוך סיורי "שףבאלשוק" של רני אמיר

השף של הוואדי

20.4.15 תגובה אחת סיורי האוכל של "שֵףבַּאלַשוּק" יכירו לכם וואדי ניסנאס בחיפה דרך המטעמים הכי דליקטס, האנשים שמרכיבים את השוק והסיפורים הכי מעוררי תאבון. אמא, מתי יש לך יומולדת עגול?
פורסים גלידה. אריזות הקרטון החדשות של פלדמן

חם, מתקרר, קר, קרטון

13.4.15 תגובה אחת גלידה מלבנית בקרטון של פלדמן, ה-קינוח המשפחתי שלנו מהילדות, חזרה לככב בפריזרים ועוד בטעם הכי נוסטלגי שאפשר – מוקה ופיסטוק. לפרוס לכם?