שוקולד קטן, ושוקולד גדול

מוציאה ת'לשון

11.2.18 הוסיפו תגובה איקה כהן, השוקולטיירית המעוטרת רוקחת פיסות גן עדן קטנות במסווה של פרלינים, ומרעננת את הז'אנר עם ממתקים כמו לשון-חתול נוסטלגית, או איורים אכילים של בתיה קולטון ורותו מודן. מאמי, כזה לוולנטיינז, לא פחות
יאללה מי בא להתארח כבר? מנות שבועיות מתחלפות ב"המטבח של טלו"

טעים לאללוּ

22.1.18 3 תגובות "המטבח של טלוּ" מציע מנות מתחלפות, בריאות ומעולות, שאפשר לאכול במקום, לשריין לארוחת שישי או לשלוח עד אליכם. כך תעשו לנו את השבוע, כל שבוע
טורקיש דילייטס. ONZA (צילום: אפיק גבאי)

דונר רש

18.1.18 הוסיפו תגובה מסעדת "אונזה" התוססת והפנקנית שבלב שוק הפשפשים ביפו, מציעה מנות נהדרות שמעניקות פרשנות מודרנית למטבח העות'מאני המסורתי. הכי ראש טורקי
השם קנה אותנו. גלידות קפה ואייריש קרים; עוגת מוס שוקולד, "פעם שלישית" (צילומים: שי בן אפרים)

דווקא עכשיו

10.1.18 הוסיפו תגובה הגלידריה "פעם שלישית" מעוררת חשק לנשנש גם בחורף קינוחים קפואים כמו עוגות גלידה מטמטמות, קרמבואים צבעוניים וגלידות בהשראת העונה הקרה. בול לאחרי החמין
סבתא, למה הסנדביץ' שלך מושקע כל-כך? "סבתא: כריכים בעבודת יד"

לי כל ביס נושא מזכרת

04.1.18 הוסיפו תגובה "סבתא", רשת כריכים בעבודת יד בת 2 סניפים (חיפה ותל אביב), מציעה סנדביצ'ים מעולים, טריים ופשוטים כמו פעם, בהשראת מתכונים שרק סבתא יכולה להוריש. איזה נחת
I don't think ready for this Jelly. מרמלדת פירות טבעיים, Cruzilles (צילום: דני גולן)

זמן סוכר

14.12.17 הוסיפו תגובה מותג הפרימיום הצרפתי Cruzilles מתמחה מאז 1880 ביייצור פירות וירקות מסוכרים, ממתקי ערמונים וג'לי פירות גורמה. או בקיצור, מרמלדה מישהו?
כשהשראה איטלקית פוגשת כשרון מקומי. "איטלקי מקומי"

איטליה מעבר לפינה

19.11.17 הוסיפו תגובה "איטלקי מקומי", הוא שמה של מסעדה חדשה ונהדרת בנמל תל אביב, וגם ההגדרה הכי קולעת למטבח הנהדר שהיא מציעה לשוחרי איטליה, המבוסס כולו על חומרי גלם שנולדו כאן. שילוב פרפקטמנטה
תתעוררו! זה טעים אש. משלוח מושלם מ"קוקוריקו" (צילום: אפיק גבאי)

קול קורא

12.11.17 הוסיפו תגובה שירות המשלוחים החדש של "קוקוריקו", הרוטיסרי של רן שמואלי, הופכת את שעת הלאנץ' המשרדית לסצינה מסרט צרפתי. הכירו את התרנגול הכי מעורר (תאבון)
ארוחה של אלופים. נבחרת ההמבורגרים החדשה, MERICA (צילום: אנטולי מיכאלו)

גילינו את אמריקה

29.10.17 הוסיפו תגובה "מריקה", המזללה הכיפית, הטעימה והאול-אמריקאית שבלב מתחם בית ציוני אמריקה המתחדש, היא המקום הכי טוב לנחות בו כדי לקחת ביס מהתפוח הגדול וכל התוספות שסביבו. היה אובמה!
לא הכל דבש. קולקציית "לחמים" והבבקה שבחרנו (צלמים: דניאל לילה, אפרת ליכטנשטט)

צפיחית בדבש

17.9.17 הוסיפו תגובה תשע"ח, תראי איך אנחנו מתכננים להרים לך בערב הולדתך: לא עם עוגה אחת, אלא שתיים! מעולות, נימוחות, עשירות ולא מעיקות. שימי מים, אנחנו אוטוטו בדרך
המזרח הטעים. כיסני "ג'או דזה", ושעועית ירוקה ברקע; "אסיה" (צילום: Ohad Kab)

כתר המזרח

27.7.17 הוסיפו תגובה סוף סוף נחתנו ב"אסיה", המסעדה שתטיס אתכם משוק הפשפשים אל המזרח הרחוק, במסע משופע טעמים מקוריים ומנות מדויקות. בואו לזלול יבשת
לגרוף עד הסוף. טארט לימון הגרסה של, MASHYA (צילום: אנטולי מיכאלו)

היכונו לביאת המשייה

11.7.17 הוסיפו תגובה סופסוף הגיע תורנו לבלות ערב מענג חיך ומעורר השראה במסעדה "משייה", ולהתנשא מעתה והלאה על כל מי שטרם הספיק. מה, עוד לא הייתם? פחחח
צאו לפארק, כל הווג'ראס עליהם. סל פיקניק במשלוח מ-BENEDICT (צילום: שרית גופן)

להתפנק, להתפנק, להתפנק

06.7.17 הוסיפו תגובה 2 פינוקי-קיץ שמגיעים רק למי שיעז לצאת מהמזגן: משלוח של סלסלת פיקניק גדושה בכל טוב, וקסטות-טבעוניות שאפשר לזלול בלי מצפון. תרוויחו ביושר
הבייט החדש שלנו. קפה BITE

התעוררו והריחו את הקפה

11.6.17 הוסיפו תגובה שני בתי קפה חדשים שנפתחו לידנו, מעוררים את כל הבלוטות, בזכות עיצוב מהפנט, תפריט מפתיע ופולי קפה של הדבר האמיתי. קפסולות, אל תחכו לנו
הכינו מקום בפריזר. גלידות של בוזה בגביעי וופל טריים בעבודת יד (צילום שמאל: Yael Laor)

הכי טובה ומשובחה

06.6.17 הוסיפו תגובה גלידריית "בוזה" המופלאה מהצפון, מציעה גם לתל אביבים מיוזעים, עשרות טעמים טריים ומפתיעים בגביע שנאפה ומגולגל במקום. טוב נו, פתחו את הקיץ מהר, לפני שנתחרט