עוד באוכל
גליקריה יודעת על זה? טברנת יאמס (צילום: חיים יוסף)

תכנית מגירוס

01.5.18 הוסיפו תגובה לא משנה לאן התכוונתם לטייל, תכננו את המסלול הבא כך שיכלול עצירה ב"יאמס", טברנה יוונית כיפית, נעימה וטעימה בבית ינאי, שתיקח אתכם בניגוב אחד לסלוניקי
הג'ינג'י במטבח ינצח. BUREK (צילום ימין: שי-לי עוזיאל; משמאל: מנת כוכב בר ים ופפאיה)

לאכול עם ברק בעיניים

16.4.18 הוסיפו תגובה בימי רביעי בלב פלורנטין, מתכנסים 42 סועדים לערב חווייתי ב"בורק", מתחם היצירה הקולינרי של ברק יחזקאלי. הכירו את השף שמפצח בכל שבוע מה ישראלים באמת אוהבים לזלול
הודו לנו אחר כך. סדנאות הבישול של "אמא הודית" (צילומים: שי נייבורג)

אדונית התבלינים ובתה

21.3.18 הוסיפו תגובה אליזבט וגל כץ, הן אם ובת שמעבירות סדנאות בישול וארוחות הודיות על פי מתכונים משפחתיים, שייקחו אתכם למסע קולינרי במומבאי, כמו שבחיים לא זללתם. היה טעים לכם ונמסטה
לזלול, להתבלבל, לאהוב. הקייטרינג של סיואנה

לבריאות שיהיה לכם

01.3.18 תגובה אחת הכירו את סיון בלכר, חוקרת מזון בריאות, שניהלה מסעדות מתל אביב ועד גואה, בישלה לנזירים בודהיסטים וגם לחקלאים בטוסקנה, ובין לבין מנהלת קייטרינג טבעוני מעולה מכל מה שהאדמה מאפשרת. כשאוכל בריא הוא גם הכי יאמי
אם אין לחם - שיאכלו חברבורות. הלחמים של RAN (מתוך האינסטגרם Konel Bread)

פירורים של פורים

18.2.18 הוסיפו תגובה אמנית איפור יפנית מצליחה להפוך כל פרוסת לחם ליצירת אמנות. מי ביקש תחפושת סנופי לפומפרניקל שלו?
שוקולד קטן, ושוקולד גדול

מוציאה ת'לשון

11.2.18 הוסיפו תגובה איקה כהן, השוקולטיירית המעוטרת רוקחת פיסות גן עדן קטנות במסווה של פרלינים, ומרעננת את הז'אנר עם ממתקים כמו לשון-חתול נוסטלגית, או איורים אכילים של בתיה קולטון ורותו מודן. מאמי, כזה לוולנטיינז, לא פחות
יאללה מי בא להתארח כבר? מנות שבועיות מתחלפות ב"המטבח של טלו"

טעים לאללוּ

22.1.18 3 תגובות "המטבח של טלוּ" מציע מנות מתחלפות, בריאות ומעולות, שאפשר לאכול במקום, לשריין לארוחת שישי או לשלוח עד אליכם. כך תעשו לנו את השבוע, כל שבוע
טורקיש דילייטס. ONZA (צילום: אפיק גבאי)

דונר רש

18.1.18 הוסיפו תגובה מסעדת "אונזה" התוססת והפנקנית שבלב שוק הפשפשים ביפו, מציעה מנות נהדרות שמעניקות פרשנות מודרנית למטבח העות'מאני המסורתי. הכי ראש טורקי
השם קנה אותנו. גלידות קפה ואייריש קרים; עוגת מוס שוקולד, "פעם שלישית" (צילומים: שי בן אפרים)

דווקא עכשיו

10.1.18 הוסיפו תגובה הגלידריה "פעם שלישית" מעוררת חשק לנשנש גם בחורף קינוחים קפואים כמו עוגות גלידה מטמטמות, קרמבואים צבעוניים וגלידות בהשראת העונה הקרה. בול לאחרי החמין
סבתא, למה הסנדביץ' שלך מושקע כל-כך? "סבתא: כריכים בעבודת יד"

לי כל ביס נושא מזכרת

04.1.18 הוסיפו תגובה "סבתא", רשת כריכים בעבודת יד בת 2 סניפים (חיפה ותל אביב), מציעה סנדביצ'ים מעולים, טריים ופשוטים כמו פעם, בהשראת מתכונים שרק סבתא יכולה להוריש. איזה נחת
I don't think ready for this Jelly. מרמלדת פירות טבעיים, Cruzilles (צילום: דני גולן)

זמן סוכר

14.12.17 הוסיפו תגובה מותג הפרימיום הצרפתי Cruzilles מתמחה מאז 1880 ביייצור פירות וירקות מסוכרים, ממתקי ערמונים וג'לי פירות גורמה. או בקיצור, מרמלדה מישהו?
כשהשראה איטלקית פוגשת כשרון מקומי. "איטלקי מקומי"

איטליה מעבר לפינה

19.11.17 הוסיפו תגובה "איטלקי מקומי", הוא שמה של מסעדה חדשה ונהדרת בנמל תל אביב, וגם ההגדרה הכי קולעת למטבח הנהדר שהיא מציעה לשוחרי איטליה, המבוסס כולו על חומרי גלם שנולדו כאן. שילוב פרפקטמנטה