חצי פפרוני חצי בצל. פיצה דום
חצי פפרוני חצי בצל. פיצה דום

שימו לב לתחזית העסקית הבאה: בעוד ארבע שנים, העסק הנחשק ביותר בערי הבירה הקולינריות בעולם, ובתל אביב בפרט, יהיה – תחזיקו חזק – פיצרייה. לאור תוצאות המונדיאל שהסתיים כבר לפני נצח, נראה שבעלי הפיצריות הם היחידים שצוחקים כל הדרך אל יצרן הפרמזן, בעודם סופרים את רווחי החודש ההוא ואת הדקות שנותרו עד למונדיאל הברזילאי.


ומאחר שגם המקרר בדירתנו, כמו בבתים רבים אחרים, כוסה החודש בשכבה עבה מדי של מגנטים, צצה לנו – באיחור דיפלומטי מסוים – ההברקה בהא הידיעה: במקום להזמין פיצה, נלך על אווירת הקומונה ונתחדש בפיצה דוֹם: מכשיר חשמלי עגול שראינו אצל חברים, דמוי טאבון, שכיפת החימר שלו מתחממת ואופה פיצות אישיות לשישה סועדים. זה כל כך פשוט, שלא ברור איך לא חשבנו על זה כבר בשלב רבע הגמר: מכינים עיגולי בצק וקעריות עם שלל תוספות, כל אורח מקמבּן לעצמו את הפיצה החביבה עליו ומכניס אותה לפתח הטאבון האישי שלו. שלוש דקות, והפיצה מגיחה מהתנור – אישית, קטנה, אבל גדולה. לטאבון החשמלי מצורפת חוברת הסברים ומתכונים בעברית, כדי שעד המונדיאל הבא – ואפילו עד סוף השבוע – תוכלו להזמין חברים לערב בניחוח איטלקי, עם פיצה ויין אדום ממש באמצע הסלון, ולהכריז חגיגית על התנזרות מוחלטת מבירה ופיצוחים, עד להודעה חדשה. מי אמר “פפרוני, תירס ובולגרית” ולא קיבל?

פיצה דום – 599 ש”ח (באישור מכון התקנים ועם אחריות לחצי שנה)
להשיג באתר היבואן – www.vgl.co.il או במוקד ההזמנות של חברת ויז’ן גרופ, טל’: 03-6050149