ארבע לפנות בוקר, מריירת. טוסט גבניה-אבוקדו, מתוך TASTY
ארבע לפנות בוקר, מריירת. טוסט גבניה-אבוקדו, מתוך TASTY

לילה.
כמעט לפנות בוקר.

תינוק מצונן שמתעורר כל רבע שעה פלוס מחשבות טורדניות הובילו אותנו אל הספה בסלון החשוך.
בהפוגות הבכי, לאורו הכחלחל של הנייד, נתקלנו בעמוד פייסבוק שהצליח לעורר את נפשנו העייפה.

קוראים לו tasty (רק 23 מיליון עוקבים) וכל מה שהוא יודע לעשות זה סרטונים קצרצרים שמתעדים בחינניות תהליכי הכנה של כל מיני מאכלים. חלקם מגרים, חלקם נראים כמו פצצת מוות
מתקתקת (בואו נוסיף עוד גבינה צהובה לתערובת גבינת השמנת והבייקון, למה לא), וכולם – מהפנטים.

ההמלצה: שימו לכם במועדפים, חכו לרגע הנכון (המתנה ארוכה לרופא, לילה לבן, הייאוש של אחרי ארוחת הצהריים במשרד) – וצללו לעולם שכולו טוב.
בריאות.

לכל סרטוני האוכל בעמוד TASTY – בואו הנה