תארזו לנו את הכל בבקשה. מטעמים מעשה ידיו של גבי אפטקר
תארזו לנו את הכל בבקשה. מטעמים מעשה ידיו של גבי אפטקר

אז אחרי שאכלתם כל החג והעמסתם עוד ועוד – הנה אנחנו כאן כדי לדבר עוד קצת על, אהמ – אוכל. ובכן, הכירו את הפינוק הקולינרי שישים את שגרת המזון שלכם במקום אחר לגמרי – הבישולים של גבי אפטקר.

גבי, אדריכל ושף שבישל במסעדת “כתית” של מאיר אדוני, בקייטרינג של פול אסנהיים, בקייטרינג של מגי ותולי ואצל רן שמואלי (ובעיקר לימד את עצמו במשך השנים מספרים מקצועיים), פותח את המטבח האישי והסופר טעים שלו לכל המעוניינים. בכל שבוע בונה גבי תפריט חדש ואתם מוזמנים לבחור ולהזמין מיום ראשון ועד שלישי, ובשישי – באים לקחת (יאמי!).

ומה בתפריט? הו הו! מה לא? מגוון רחב ויצירתי של תבשילים וסלטים, רטבים וממרחים, מרקים ומטבלים, בשר, עוף, דגים ופירות ים  – את הכל הוא מבשל בביתו מחומרים טריים וטבעיים (לפעמים גם אורגניים). אנחנו טעמנו קציצות, מוס חצילים מהממות, מרק פלפלים קלויים עשוי כהלכה, תפוח אדמה בחמאת צ’ילי (ליקקנו את הקופסא), בקר מוקפץ בהויסין – מנה מעולה לחובבי הז’אנר, בצל ממולא בדג ברוטב עגבניות ועוד ועוד מטעמים שנארזו בקפידה והגיעו אלינו ריחניים וטריים.

בעמוד הפייסבוק שלו what’s cooking – מה מתבשל, מתפרסם התפריט (פלוס מחירים) ותמצאו שם תמונות מגרות מאד שיגרמו לכם להתחיל לחשוב על ארוחת הצהריים שלכם בעשר בבוקר. אפשר להזמין מעדנים לארוחת שישי ואפשר להזמין לכל השבוע. את ההזמנה מבצעים בפייסבוק, במייל או בטלפון (הכי טוב במייל) ומקבלים את האוכל באיסוף עצמי (או משלוח) עם הוראות מדויקות לחימום וכו’. יש לציין שהמכסה מוגבלת וכל הקודם – זוכה. אז תקדימו! הגרגור מובטח.

לפרטים נוספים היכנסו לעמוד הפייסבוק של What’s Cooking – מה מתבשל ; אפשר להזמין גם במייל – gabiaptaker@yahoo.com