חברי המערכת מיובשים
חברי המערכת מיובשים

ברוכים הבאים לערב החג הכי מיובש בשנה. אם להיות כנים, אנחנו אפילו לא בטוחים איזה שיר הולך עם החג הזה. שלא נדבר על מנהגים שלא קשורים לפירות יבשים וצרבת. אבל אם כבר חג, אז הנה אנחנו מגישים לכם פרויקט מערכתי חגיגי ומיובש באותה מידה. קבלו את חברי מרמלדה (המיובשים, יש יאמרו. שיאמרו) מתוודים בפני העולם: איזה פרי מיובש הם. בואו איתנו, הולך להיות, יו נואו, ייבּוּש.

הפרי המיובש: חרוב


החבר: עופר שני
הטיעון: פעם הייתי דומה לפומלה, היום אני דומה לחרוב – גם רזה, גם בריא, וגם עם רמז דק למתיקות.
להגיש ב: צלחת הכתמתמה הזו מהחנות של דפנה אוריה

 





הפרי המיובש: שזיף אוזבקי


החברה: מיכל גלר
הטיעון: פעם לפני המון שנים כתבנו אייטם על דוכן בלוינסקי שמוכר שזיפים אוזבקים. משום מה האייטם הזה ממש תפס ואפילו ראיינו אותנו בטלויזיה בעניינו. מאז אני קצת שזיפה אוזבקית.
להגיש ב: צלחת הוינטג’ית הזו מהחנות קולולוש

 

 

 

 

 

 


הפרי המיובש: קוקוס


החברה: ענתי בנדורי
הטיעון: קוביות הקוקוס מזכירות לי איזה אלופה הייתי פעם בחמש אבנים. וכמובן – הן טעימות לי.
להגיש ב: צלוחיות המהממות האלה מהחנות Abramey

 

 


 

 

 

 


הפרי המיובש: אננס

החבר: יוסי בראומן
הטיעון: כי הוא עגלגל, עליז ומלא סוכר – כמוני.
להגיש ב: קערת הדמקה ההורסת הזו מהחנות pieces

 

 


 

 

 

 


הפרי המיובש: ג'ינג'ר

החברה: איה ודנה
הטיעון: כי אימא אמרה שזה הכי בריא!
להגיש ב: מגש הפשתן הזה מהחנות NOOK

 

 

 

 

 

 


הפרי המיובש: תאנה

החברה: עתליה ולדמן
הטיעון: כי היא קצת קשה לנגיסה ולעיסה אבל בפנים היא מלאה בחלקים מתוקים ומתפצפצים.
להגיש ב: קערת הזכוכית הסיקסטיזית הזו מהגראז’ סייל

 


 

 

 

 


הפרי המיובש: תפוח

החבר: איתי מורג
הטיעון: כי הוא גם מיובש, גם חמצמץ וגם עושה צרבת.
להגיש ב: צלחת פח מעוטרת כמו זו מהחנות עד עיצובים ומתנות

 


 

 

 

 


הפרי המיובש: תמר

החבר: עמית צבי
הטיעון: כי הוא מתוק, טעים ומלא באנרגיה.
להגיש ב: קערת הידיות הוורודה הזו מהחנות של רותי איזבוצקי

 


 


 

 

 

 


הפרי המיובש: מישמש

החברה: יעל בן יהודה
הטיעון: כי כמוני מדובר בפרי קצת מנג’ס, לא קל לעיכול, אבל היי – לפחות הוא יותר ידידותי מבן דודו המרוח, לדר. וגם כי כתום זה השחור החדש. הכי סטייל!
להגיש ב: צלחת הקרמיקה המתוקה הזו מהחנות של ענת סגל

 


 


 

 

 

 


הפרי המיובש: פאפאיה

החברה: קארין טובי
הטיעון: כי היא טעם נרכש.
להגיש ב: מגש קרמיקה בגווני כחול וחום – כמו זה של אורלי פיטל


 


 


 

 


הפרי המיובש: מנגו

החברה: מירב נעים
הטיעון: כי הוא עסיסי, ריחני, מתוק ואקזוטי.
להגיש ב: צלוחית טורקיז מנוקדת – כזו מהחנות של ליאת אנקורי

 


 


 

 

 


הפרי המיובש: חמוציות




החברה: יעל קורן
הטיעון:
כי חמוציות משתלבות היטב, הן טרנדיות ובעיקר – בריאות.
להגיש ב: קערית קטנה וחמודה – כזו מהחנות של דפנה אוריה

 


 


 

 

 

 

 

הפרי המיובש: מישמש

החברה: גלי שני
הטיעון: כי הוא בעל מתיקות מעודנת ומשתלב בקלות במגוון צורות הגשה (יש להמשיל זאת לחיים).
להגיש ב: צלחת פורצלן מעוטרת – כזו מהגראז’ סייל

 


 


 

 

 

 

הפרי המיובש: אננס

החברה: נירית אלשייך
הטיעון: כי אני עגולה (הערת המערכת – ההריונית הכי חתיכית שאנחנו מכירים), מתוקה, סוג של בלונדינית ואוהבת מקומות אקזוטיים.
להגיש ב: קערת חימר ירוקה – כזו מהחנות של סטלה אבידר