בלוטות הטעם מודות לנו. טרטר טונה אדומה, קצת אחרי שהתנפלנו עליו, מסעדת "פאסטל"
בלוטות הטעם מודות לנו. טרטר טונה אדומה, קצת אחרי שהתנפלנו עליו, מסעדת "פאסטל"

הסערה של שבוע שעבר (שהפכה, אם יורשה לנו, לנושא השיחה הכי מעייף ולא מעניין מאז שפתחו את איקאה בראשון לציון), הביאה איתה עוד משהו. היא הביאה לחיינו את המסעדה פאסטל, שנפתחה לפני ארבעה חודשים בסמוך למוזיאון תל אביב. הגענו לשם, בשיא הסערה, חבוקים מתחת למטרייה ורטובים קלות בשולי המעיל. רגע רומנטי נדיר. כבר משהו.


על המטבח של פאסטל מנצח השף טיבו ברה, והיא מוגדרת כבראסרי מודרני. יש חלל מרכזי רחב ידיים, יש מרפסת הורסת שמתמזגת באופן מושלם עם המוזיאון ויש בר סודי ואפלולי. שלוש אווירות לשלושה טיפוסים.


התיישבנו על הבר והתחלנו לשמח את עצמנו. חוץ מיין לבן שעשה את העבודה הזמנו שלוש מנות ראשונות: ברוסקטת סרדינים מנצחת שהגיעה עם קרם פרש וסלט עגבניות (52 ש”ח), שרימפס פרובנסל בביסק סרטנים סמיך וטעים (68 ש”ח), וטרטר של טונה אדומה שנעלם מהצלחת עוד בטרם הונחה על השולחן (62 ש”ח). אחר כך, אכלנו פילה לוקוס קראנצ’י ועדין שהוגש עם פירה (148 ש”ח), ותבשיל לחי עגל עשיר וחם (92 ש”ח). גם בתחום הקינוחים הפגזנו כאילו אין צלוליט בעולם וזללנו בחדווה דום שוקולד שהחביא בתוכו מוס שוקולד, סורבה פירות אדומים ומרנג (48 ש”ח), וקרם ברולה משוכלל שמוגש עם קרמבל אגוזים (38 ש”ח).

זחלנו לאוטו בחשיכה, לא הטריד אותנו טפטוף הגשם ולא ישיבת ההנהלה של מחר בבוקר. היינו שבעים ומאושרים.


בקיצור, הכניסו את המספר של פאסטל למועדפים. שיהיה לכם. אין לדעת מתי יתעורר בכם החשק לחגוג את החיים. בתיאבון.

עסקיות בפאסטל – 79 ש”ח או 89 ש”ח (ויש תפריט חורף שכולל גם מנות צמחוניות וטבעוניות. התקשרו לברר על מה בדיוק מדובר)

פאסטל, שדרות שאול המלך 27, תל אביב טל’: 03-6447441
ראשון-שבת החל מ- 12:00
היכנסו לעמוד הפייסבוק של המסעדה ותחקרו קצת בעצמכם

 

טעים לנו מדי! שרימפס פרובנסל, "פאסטל"

 

 

שינינו כתובת במשרד הפנים. ברוסקטת סרדינים, "פאסטל"