מאהב ממולח. צ'אנקים של שוקולד בטעמים מבוטיק סנטרל
מאהב ממולח. צ'אנקים של שוקולד בטעמים מבוטיק סנטרל

ואם כבר ט”ו באב – אז הכירו את המאהב הכי נחשק שלנו, זה שיודע להוציא אותנו מכל צרה ולהזכיר לנו כמה החיים יפים – שוקולד עם מלח ים.

הרומן הגדול שלנו התחיל בהתנסות תמימה ולא מחייבת עם טבלאות השוקולד המריר ושבבי מלח ים של לינדט, שקרצו לנו בסופר וזרמו איתנו ישר הביתה (זהירות, ממכר יותר ממחוברים 2). משם נמשך לדפי שוקולד חלב עם חמאה מקורמלת ומלח וניל של השוקולטייר אלי טראב (האיש שהכי אוהב אותנו בעולם הזה, תכל’ס); והתעצם עם צ’אנקים של שוקולד מתובל שהשיקו לאחרונה בבוטיק סנטרל, השכן שאנחנו הכי מפנטזים עליו. הצ’אנקים (בתמונה למעלה) שנמכרים בבוטיק במשקל ובתפזורת, מגיעים עם תוספות כמו פיסטוק גרוס וחמוציות, שוקולד חלב עם פולי קפה או מריר מתובל בטונקה ושברי שקדים. אבל אנחנו כמובן ראינו רק אחד בעיניים: שוקולד מריר עם מלח ים וגרו (פולי קקאו גרוסים), שכבש את הבלוטות שלנו, ומאז אנחנו מתייחדים איתו בכל הזדמנות אפשרית ושוקלים לברוח יחד בסופ”ש לצימר בצפון.

בקיצור, עם מי שלא תבחרו – שיהיה ט”ו ט”ו ט”ו באב שמח מחר, וסגרו אחריכם את הדלת.

שוקולד אקסלנס מריר עם שבבי מלח ים של לינדט – 13-17 ש”ח (לחפיסה של 100 גר’, במשווקים המורשים),
דפי שוקולד חלב עם חמאה מקורמלת ומלח וניל של אלי טראב (אבן גבירול 60, תל אביב) – 24 ש”ח (ל-100 גר’),
צ’אנקים של שוקולד מתובל בטעמים של בוטיק סנטרל – 24 ש”ח (ל-100 גר’, ניתן לערבב בין הטעמים).

מנשנשים במיטה. Lindt מלח ים



סטייה אישית. דפי שוקולד עם מלח בארומת וניל של אלי טראב (צילום: שירן כרמל)




תנו לנו רגע לבד. הצ'אנקים של בוטיק סנטרל