כזה, עכשיו. מתוך Amuse Bouche (צילום: Bradley Hawks)
כזה, עכשיו. מתוך Amuse Bouche (צילום: Bradley Hawks)

אחד המושגים שגורמים לנו לרצות להיוולד צרפתים הוא Amuse Bouche – “מתאבן” בתרגום הרשמי, או “שעשוע פה” בתרגום חופשי וצרפתי יותר. והנה בלוג הנושא את אותו שם, ומצדיק בהחלט את שני התרגומים: ב”אמוז בוש” של ברדלי הוקס תמצאו פריימים מנצחים של מתאבנים, עיקריות, אחרונות וביסים מכל הסוגים וכל התפריטים שיש לניו יורק להציע. כשברדלי מתיישב עם מצלמת הקאנון שלו במסעדה – כל מנה זוכה לתצלום תקריב שיגרום לכם לרייר על המסך ולהצטער שאתם לא שם כרגע. אם תצליחו להתרכז, שימו לב כי מתחת לכל תמונה בראש כל פוסט חדש, מופיעה כתובת המסעדה והסברים של ברדלי לגבי מה וכמה היה טעים. בקיצור: שימו לכם את זה בפייבוריטס לקראת הנסיעה הבאה לסיטי ואל תשכחו להביא לנו טייקאווי. אקסטרא מיונז, פליז.

לבלוג Amuse Bouche של  Bradley Hawks לחצו פה

ומה אתם הזמנתם? מתוך Amuse Bouche (צילום: Bradley Hawks)

 

עמנואל, מאחורייך. מתוך Amuse Bouche (צילום: Bradley Hawks)

 


ויש גם צדפות. מתוך Amuse Bouche (צילומים: Bradley Hawks)