תאמצי אותנו. מתוך הבלוג Cannelle et Vanille (צילומים: Aran Goyoaga)
תאמצי אותנו. מתוך הבלוג Cannelle et Vanille (צילומים: Aran Goyoaga)

בהחלט יש מצב שאנחנו מכורים גדולים לבלוגים העוסקים בקולינריה אסתטית (כמו זה או זה שאירחנו כאן). ויש מצב שאנחנו סתם אוהבים לרייר על תמונות אוכל שלעולם לא נבשל. איך שלא יהיה, כבר שעתיים קשה לנו להוריד את העיניים מהדבר הזה: הפעם מדובר בארן גויואגה (Aran Goyoaga), בחורה ממוצא באסקי, שעברה לגור ב-98′ בארה”ב, למדה מנהל עסקים וכלכלה, אך תמיד נמשכה לבישול. מאז 2008 היא מתפעלת בלוג ממכר ומהפנט בשם Cannelle et Vanille (קינמון ווניל בספרדית, והריחות שמזכירים לארן את ילדותה), שזכה כבר לתשבוחות של מרתה סטיוארט ובקרוב יהפוך גם לספר. אל הבלוג שלה היא מעלה סיפורים אישיים על חייה והמון המון תמונות של מנות קטנות ומגרות, אותן היא – שימו לב – גם מבשלת, גם עושה סטיילינג וגם מצלמת בעצמה. יש ארוחות בוקר, יש מרקים, יש סלטים, קינוחים, פשטידות, ומה לא. יש מתכונים לכל מנה (עם מידות וכמויות בגרמים הודות למוצאה האירופאי) וכולם ללא גלוטן. שבו רגע, קחו רעיונות יצירתיים לפסח יותר ממצה עם שוקולד ודברו איתנו בעוד שעתיים.

בלוג צילומי אוכל – Cannelle et Vanille

משהו קטן לאחרי המצה-ברייט. מתוך הבלוג Cannelle et Vanille (צילומים: Aran Goyoaga)

 

 

זה עובר ככרפס? מתוך הבלוג Cannelle et Vanille (צילומים: Aran Goyoaga)