אכלת פלפל? שתה מיץ! השפים המשתתפים בשבוע ההתרמה "פלפלים צהובים לאלו"ט"
אכלת פלפל? שתה מיץ! השפים המשתתפים בשבוע ההתרמה "פלפלים צהובים לאלו"ט"

בין אם התמכרתם לסדרה עטורת השבחים “פלפלים צהובים”, ובין אם אתם סתם אוהבים לנשנש את הירק המריר-מקפיץ הזה בצהריים – תשמחו לדעת כי עד מחר (8.2.11) יש לכם הזדמנות לטעום מנות המבוססות על פלפל צהוב במסעדות שף נבחרות ברחבי הארץ, ועל הדרך לתרום לאגודת אלו”ט, הפועלת למען זכויות הילדים האוטיסטים בישראל ושילובם בחברה – אותו נושא העומד במרכז הסדרה. במסגרת שבוע ההתרמה שנוצר כולו בהשראת “פלפלים צהובים” ומסתיים מחר (יום ההתרמה הארצי למען אלו”ט) יועברו למעשה לאגודה כל הרווחים ממכירת מנות ספיישל נהדרות כמו שיפודי קוקי סן ז’אק על קרם פלפלים (של מסעדת “הצדף”), שוקי עוף מעושנות בדבש עם תבשיל פלפלים צהובים (של “ויקי כריסטינה”), פלפל צהוב קלוי ממולא בגבינת עזים ופסטו (ב”בנדיקט”) ועוד. תאכלו, תתרמו, תיהנו ואל תשכחו לנצל את היום ומחר כדי לומר סוף סוף למישהו: “אתה גם בא?” – “לא, אני פלפל!”


שבוע התרמה “פלפלים צהובים לאלו”ט” – עד מחר, שלישי, 08.02.11
לאתר האגודה – לחצו כאן. בין המסעדות המשתתפות: “1868” (ירושלים), “ביאלה” (תל אביב), “בנדיקט” (הרצליה ותל אביב), “דלישס” (שוק הנמל, ת”א), “הצדף” (ראשל”צ), “הקופסא” (תל אביב), “ויקי כריסטינה” (תל אביב), “חנדל’ה” (גבעת חן), “יהודה ורוזה” (אילניה), “MARABOO” (רמת גן), “נחלים” (גליל עליון), “סיימון” (פ”ת), “פיורי” (שוק הנמל, ת”א), “רוקח 73” (תל אביב), “ריפבליק” (נתניה) ועוד.