חשבתם שזה שאתם מערבבים נגיעת וואסבי בסויה, ומפעילים יפה את הצ’ופסטיקס – בלי אף שפריץ של טריאקי על החולצה – הופך אתכם למומחי סושי גדולים? גם אנחנו חשבנו! ביג מיסטייק. היוג’. בסרטון הסחי שלמעלה, מוכיח לנו טרבר קורסון (קונסיירז’ סושי מקצועי), כי סושי נכון בכלל לאכול עם הידיים (יששש!), ועזבו את זה – מתברר שהדבר האמיתי במטבח היפני – הוא בכלל נגירי. קחו שתי דקות והקשיבו למומחה. מקסימום יצא לכם מזה חשק עז לקומבינציה. קַאוּנְט אַס אִין!