הכינו את שקדי המרק. הריבוליטה של דודי כליפא
הכינו את שקדי המרק. הריבוליטה של דודי כליפא

ביום שלישי הקרוב (21.12.10), יתקיים לראשונה בישראל “יום המרק”, שנועד לא רק לעודד אכילת מרק (אין מנה יותר מנחמת) ולרמוז לחורף שאנחנו פנויים כמו רווקה תל אביבית, אלא בעיקר – לתמוך בעמותת “לשובע” (המגישה בהתנדבות מדי יום, וכבר 25 שנה – ארוחות חמות, בגדים ומעון לבני נוער, ילדים, ניצולי שואה, דרי רחוב ואסירים משוחררים). במסגרת “יום המרק”, שיזמו בהתנדבות מלאה דודי כליפא ונעמה פלד (מנהלי בלוג  תרבות האוכל הטעים “בייגל’ה”) יעבירו כל השפים ובעלי המסעדות המשתתפים בפרויקט, את כל ההכנסות ממנות המרק שיוזמנו באותו יום – לטובת העמותה. זה אומר, שאם תחליטו בשלישי לשבת ב”רפאל”,”הלנה”, “כתית”, “מסה”, “קפה איטליה”, “מקום של בשר”, “ד”ר שקשוקה”, “שילה”, “סאקורה” או אפילו להזמין מ-“ג’ירף”, ומעוד עשרות מסעדות מעולות ברחבי הארץ – תוכלו גם אתם לקחת חלק בעניין. אנחנו בטוח שם.


“יום המרק” – לרשימת המסעדות המלאה – לחצו כאן, לפרטים נוספים על עמותת “לשובע” – לחצו כאן (מסעדות המעוניינות להשתתף בפרוייקט – מוזמנות לשלוח מייל ל-yomhamarak@gmail.com)